Ny hjemmeside – Velkommen

Ja jeg ved det godt, det er ikke meget mere end et halvt år siden jeg sidst præsenterede en ny hjemmeside med et håb om at den på det tidspunkt var kommet ud af sin identitetskrise. Men det var den åbenbart ikke…

Designovervejelser

Der er sket meget på det sidste halve år. Min identitet og selvtillid som selvstændig er langsomt vokset i mig, mens jeg ikke føler at min hjemmeside helt har fulgt med. Blandt andet synes jeg ikke at den udstråler den rette professionalisme. Samtidig var der mange fejl på den gamle side, som skulle rettes. Jeg har derfor valgt et spritnyt design, som er mere stilfuldt, har færre fejl og som også er med fremadskuende i sit design.

En af de store forskelle er, at designet har tvunget mig til at fatte mig i korthed på grund af den begrænsede plads. At begrænsninger er fordrende for kreativiteten ved de fleste, og det har virkeligt været fedt at arbejde med at formulere mine budskaber kort. Jeg ved at tekst sjældent bliver læst på nettet, så jeg er ikke tvivl om at dette er den rette løsning.

På forsiden har jeg fået et grafisk portræt, som er skabt af grafiker Britta Thuesen. Jeg har valgt et grafisk portræt fordi det passer godt til det overordnede design. Samtidigt signalerer det grafiske udtryk kreativitet og en æstetik, hvilket er to væsentlige værdier i mit arbejde.

Jeg håber at du synes om min ny hjemmeside, og at den får lov at leve lidt længere end dens forgænger.

God fornøjelse
Søren – ForSørenDa!

Nøgleord i indlægget